ALGEMENE BOUWWERKEN
VAN HASSELT

Welkom op de website van Algemene Bouwwerken Van Hasselt.
Jeroen startte zijn bedrijf in 2008 als eenmanszaak. Geleidelijk aan evolueerde dit naar een kleine onderneming met een vast team van jonge en dynamische werkkrachten. Samen streven we naar een perfect resultaat, waarbij kwaliteit voorop staat. Wij garanderen een uitstekende dienstverlening met persoonlijke aandacht voor elke klant.
Wij hebben ons voornamelijk gespecialiseerd in het verwezenlijken van nieuwbouwwoningen en verbouwingswerken. Dit kan gaan van enkel de ruwbouwwerken tot het volledig afwerken van Uw woning van A tot Z.
Graag staan we jullie bij in het wind en waterdicht afwerken of een totale aanneming van jullie project, zodat we er samen met onze onderaannemers voor kunnen zorgen dat alles mooi op elkaar aansluit en elke opdracht kan opgeleverd worden binnen de vooropgestelde termijn.
Onze prijsoffertes zijn steeds gratis en vrijblijvend. We dragen hierbij zorg voor een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Wenst U meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons.
Neem zeker ook eens een kijkje op onze Facebookpagina of volg ons op Instagram.

PORTFOLIO

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
YTo0OntzOjk6InBvc3RfdHlwZSI7czo5OiJwb3J0Zm9saW8iO3M6MTQ6InBvc3RzX3Blcl9wYWdlIjtzOjExOiI5OTk5OTk5OTk5OSI7czoxOToiaWdub3JlX3N0aWNreV9wb3N0cyI7YjoxO3M6NToicGFnZWQiO2k6MTt9

CONTACTEER ONS

Telefoon

0497 61 53 27

Adres

Jeroen Van Hasselt
Vlamingstraat 2c
2320 Hoogstraten